OVO NIKADA NEĆE ZABORAVITI Na adresu Darka Lazića je stigla HITNA POMOĆ, javljeno im je da je neko MRTAV u njihovoj kući

16/01/2019 | 17:11

Pevač Darko Lazić koji je u oktobru prošle godine doživeo saobraćajnu nezgodu ispričao je sa čim se sve susrtetao u životu tokom svoje karijere koju je otpočeo još sa svojih 13 godina kada se prvi put latio mikrofona dok je sa svojim ocem pevao na slavama i svadbama.

Obožavateljke je imao još dok se nije proslavio u “Zvezdama Granda”, a jedna od njih mu je zagorčala život. Morao je čak da je prijavi i policiji.

– Kada sam prvi put dobio SMS poruku u kojoj mi je navela datum kada ću navodno umreti, shvatio sam da je vrag odneo šalu. Uporedo s tim, u vreme dok sam bio na nastupu, zvala je moju porodicu da kaže kako sam preminuo, što je bilo strašno za moje roditelje koji su, sve dok me ne bi dobili na mobilni telefon, istinski strahovali da li sam živ. S vremenom je njeno uznemiravanje za mene počelo da predstavlja ogroman stres, a iskreno, pomalo sam se i uplašio njenih pretnji, naročito zbog toga što sam bio meta osobe koja je umislila da sam joj suđen – ispričao je Lazić za “Glossy”.

On je bezuspešno menjao brojeve telefona, ali je njegova progoniteljka svaki put uspela da ga pronađe.

– Svake nedelje je dolazila da navija za mene i tako upoznala moje drugove koji su joj iznova davali moj broj telefona, pošto im je govorila kako hoće da mi pomogne da dođem do pobede. Posle određenog vremena, u fiksni telefon ugradio sam aparat za identifikaciju poziva. Tako sam saznao kako se zove, kao i da je iz Niša. Ali mislio sam da će sve to prestati i da će se pojaviti neko ko će joj biti zanimljiviji, zbog čega sam odlagao trenutak da slučaj prijavim policiji – priseća se Darko.

– Ipak, kada su se jednog jutra u mojoj ulici u Brestaču pojavila kola Hitne pomoći i dežurni doktor rekao da je na mojoj adresi prijavljen smrtni slučaj i kako je telo u mojoj kući, shvatio sam da je preterala. Uvideo sam kako to ne mogu da rešim sam, pa sam je prijavio nadležnim organima. Međutim, ni oni nisu mogli da mi pomognu jer je ona psihijatrijski slučaj i pred sudom ne može da odgovara za svoje postupke. Agonija je trajala godinu i po dana – prisetio se nemilog događaja Darko.

story.rsGlossyLuka Šarac

Još iz rubrike