Ovo je pravi razlog: Zašto princ Džordž i princeza Šarlot stalno nose staromodnu odeću?

23/06/2017 | 14:36

Da li ste primetili da najmlađi članovi britanske kraljevske porodice uvek nose prilično staromodnu, tradicionalnu odeću?

Preslatki princ Džordž i princeza Šarlot gde god se pojave privlače pažnju, a i iako razloga za to ima više, jedan od njih svakako su njihove odevne kombinacije, često nesvakidašnje za decu.

A post shared by Kate Middleton (@katemiddphotos) on

Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža svoje mališane za sve sliužbene prilike uvek oblači u tradicionalnom duhu, a sada je poznato i zašto. Jasno je da ponekad tako nalažu pravila i prilika zahtevaju to iako su deca u pitanju, ali ovo je pravi razlog.

Naime, dizajnerka dečje odeće Rejleč Rajli koja “oblači” princa i princezu kaže da je njihov odabir odeće staromodan kako bi na fotografijama izgledali bezvremenski.

Odeća koju kreiram jednostavna je kako bi deca bila u prvom planu, a ne ono što nose na sebi. Tradicionalna odeća takođe `briše` faktor vremena sa fotografija, pa izgledaju bezvremenski –kaže Rejčel i dodaje:

– Mislim da Kejt i Vilijam žele da oblače decu u klasičnu odeću kako se ne bi puno isticali i privlačili pažnju u javnosti.

Izvor: story.rs
Foto: Guliver/Getty Images

Još iz rubrike