Oven Vilson ODBIJA DA VIDI tek rođenu ĆERKU, tražio i test očinstva

08/11/2018 | 16:45

Glumac Oven Vilson je posvećeni otac dvojici sinova, iako nije u vezi sa njihovim majkama, ali strani mediji tvrde da je odlučan u nameri da ne bude takav i prema novorođenoj ćerkici Lajli, kao i da dalje nije upoznao dete koje je rođeno prošlog meseca.

– Oven odbija da upozna svoju ćerku – rekao je izvor za “UsMagazine” i dodao:

– Čak je na sudu još u junu istakao da ne želi prava na posete. Ne želi da je posećuje i ne želi nikakva prava starateljstva nad njom.

Glumac se nije oglasio povodom ovoga, ali su za ovaj mediji iz njegovog PR tima samo kratko rekli: “Ovo je privatna stvar i nije dolično da se dalje komentariše”.

Oven je bio u vezi sa Lajlinom mamom Varuni Vongsvirates proteklih pet godina i čak se i podvrgao testu za očinstvo koji je pokazao da dete jeste njegovo – kao da plava kosa i oči nisu bili dovoljan pokazatelj.

Ova vest je iznenadila mnoge s obzirom na to da je u jednom intervjuu glumac istakao da je uzbuđen zbog dolaska bebe. I dok navodno tek treba da upozna malu Lajlu, Oven je otac sedmogodišnjem Roberu koji je dobio ime po njegovom ocu i četvorogodišnjem Finu.

Prvog sina Roberta je dobio u vezi sa Džejd Djuel. Pet meseci nakon rođenja deteta, Oven je odlučio da raskine vezu uz objašnjenje da nije spreman za tu vrstu obaveze. Džejd se preselila u Njujork kako bi imala pomoć svoje porodice, dok je glumac ostao u Santa Moniki.

U januaru 2014. godine dobio je sina sa Kerolajn Lindkvist, koja je bila njegov lični trener. Ovo navodno nije bila ljubavna veza, već su dete napravili u dogovoru.

Oven je preuzeo očinske dužnosti i rado provodi vreme s dečacima, ali, prema pisanju portala, nema takve namere s Lajli.

Ovako izgleda Lajla:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Varunie (@varunie) on

story.rsmondo.rsguliver/getty

Još iz rubrike