Ovako je izgledao život Jelene Đoković pre nego što je upoznala Novaka

05/04/2018 | 12:11

Jelena Đoković danas je uspešna mlada žena i uzorna supruga tenisera Novaka Đokovića, kao i mama sinu Stefanu i devojčici Tari.

Međutim, dok se nije udala, Jelena je bila devojka nepoznata javnosti. Svetski mediji utkrivali su se ko će više pisati o Noletovoj lepšoj polovini, koja se nije često pojavljivala na turnirima. Svi su se pitali zašto je tako. Evo jednostavnog odgovora.

Jelena Đoković bila je student ekonomije i finansija na italijanskom fakultetu “Bokoni” u Milanu. Samo jedna godina na ovom fakultetu košta oko 5.000 evra, ali Jelena je, kao i većina srpskih državljana koji studiraju na “Bokoniju”, dobila stipentiju ovog fakulteta.

Dane je provodila u Milanu kao i većina tamošnjih studenata. Živela je u studentskom domu, sa nekoliko cimerki. Zbog mnogo obaveza na fakultetu, Jelena nije pratila Novaka na turnirima, ali je sve mečeve gledala preko televizijskih ekrana.

Oduvek je bila skromna i Novaku nije pravila drame zbog čestih natpisa u novinama u kojima su ga povezivali sa Anom Ivanović i Marijom Šarapovom.

Par se upoznao 2005. godine preko zajedničkih prijatelja, dok Nole još nije bio planetarno popularan. Teniser ju je prvi put predstavio javnosti na turniru u Amersfortu u julu 2006. godine.

Podsećamo, Jelena je često obilazila Monte Karlo u kojem danas porodica Đoković i živi.

story.rsblic.rs guliver/getty, Antonio Ahel/ATa Images

Još iz rubrike