OVAKO je Dea Đurđević pričala o svojim planovima samo 12 SATI PRE STRAVIČNE NESREĆE

13/02/2019 | 19:45

Autorka i voditeljka “Magazina in” Sanja Marinković snimila je još jedno izdanje omiljene ženske TV emisije…

Kao i uvek, i ovaj put je imala zanimljive među kojima je bila i novinarka i voditeljka “Novog jutra” Dea Đurđević, koja je gostovala kod svoje koleginice samo dvanaest sati pre nego što je doživela stravičnu nesreću koja već danima potresa čitavu javnost.

Jedna od najmlađih i omiljenih televizijskih voditelji je samo noć pre nesrećnog događaja u s osmehom na licu pevušila, družila se sa Sanjinim gostima, a tom prilikom govorila je i o svojim planovima za budućnost.

– Ja sam sada u tim godinama gde ja hoću da stvaram, da ja samoj sebi zaradim stan… E onda, kada prođe određeno vreme, onda ću da sedim, ćutim i trepćem – rekla je nasmejana, harizmatična voditeljka koju su podržale starije kolege.

Podsetimo, dvanaest sati posle snimanja emisije “Magazin In”, koju ćete moći da pogledate ove subote, plavokosa voditeljka krenula je rano ujutru na posao, budući da je na programu bilo “Novo jutro”. Međutim, na samo dva minuta od posla Dea je imala manji saobraćajni udes nakon kojeg je izašla iz automobila kako bi utvrdila štetu, kada je na nju naleteo autobus gradskog saobraćajnog prevoza, koji joj je od siline udarca bukvalno otkinuo ruku.

Brzom reakcijom putnika iz autobusa, a potom i pripadnika Hitne pomoći koji su za dva minuta došli na mesto nesreće, Dea je prebačena na VMA, gde su lekari uspeli da joj u operaciji koja je trajala duže od pet sati ponovo prišiju ruku. Hrabra voditeljka, koja je u trenucima stravične nesreće bila u svesnom stanju, uspešno se oporavlja posle teške operacije, a lekarski tim, kao i čitavu Srbiju, zadivila je svojim pozitivnim stavom i hrabrošću.

Story.rsPink.rsInstagram, Instagram Printscreen

Još iz rubrike