Otkriven razlog zbog čega Jovana Joksimović NEĆE PREĆI na Željkovu televiziju

15/08/2019 | 09:05

Jovana Joksimović odlučila je da neće prelaziti na neku od novih televizija, već će ostati da vodi jutarnji program na “Prvoj” sa Srđanom Predojevićem, objašnjava  izvor “Kurira” ,

– Sa svojim iskustvom na televiziji, koja traje skoro 20 godina, ona bi zasigurno mogla dobro da uređuje program. Već je to radila i pokazala se uspešna u tome, s tim da je uređivala samo segment jutarnjeg programa. Kada je Željko doneo odluku da pokrene tri televizijska kanala, logično je da se prvo posavetovao s njom i da mu je ona bila prvi izbor za rukovodeće mesto. O tome su dugo pričali i razmatrali sve opcije, sve donedavno – rekao je “Kurirov” izvor.

Na Jovaninu odluku da ostane u tandemu s Predojevićem uticalo je i to što joj vođenje jutarnjeg ostavlja dovoljno vremena da se posveti deci.

– Željko i Jovana su se saglasili oko toga da bi ipak teško bilo izvodljivo da ona provodi 15 i više sati posvećena televiziji, jer oni imaju troje dece koja su još mala. Na Prvoj, kao voditeljka jutarnjeg, ona ima znatno manje obaveza i uz pomoć dobre organizacije uspeva da se brine o Kosti, Srni i Ani. Posle radnog vremena, Jovana ima na raspolaganju celo popodne i veče da bude sa decom, što njoj dosta znači, dok tako ne bi bilo kada bi bila glavni urednik Željkove televizije – zaključio je sagovornik “Kurira.”

Story.rsAta Images Antonio Ahel

Još iz rubrike