Otkrila sve O LJUBAVI sa SUPRUGOM: Maja Berović o detaljima svadbe sa Alenom (foto)

21/11/2018 | 23:00

Emocije su bile jače od svega a tako je i dan danas.

Za njen vrtoglavi uspeh pored svog talenta i marljivog rada, zaslužan je i njen dugogodišnji partner Alen, sa kojim je bila 11 godina u vezi, a sada već tri godine u braku. Često ume da kaže da ima osećaj da ga poznaje čitav život.

A u emisiji koja se bavi ceremonijama i venčanjima, govorila je i o njihovom upoznavanju.

– Sreli smo se sasvim slučajno, ja sam pevala u jednoj diskoteci u Bosni, on je došao, upoznali smo se i tada je krenulo naše dopisivanje. Mi smo se upoznali kada sam imala 17 godina, ali sam jedva čekala da napunim 18 godina da mogu da živim sa njim – u dahu je ispričala.

Maja ističe da se njen partner odmah dopao čitavoj familiji, jer je on veoma draga osoba i ne postoji osoba koja ga ne voli.

Vreme je došlo i za svadbena zvona, nakon nekoliko godina ljubavi, a evo kako je izgledalo:

– Oduvek sam imala želju da se venčam na nekoj plaži i daleko od svega, jednostavno sam takav romantičar. Otišli smo u Grčku na Rodos i tamo smo imali predivno venčanje i svaki put kad gledam snimak sa venčanja, naježim se. Bilo je pedesetoro ljudi, najbliža porodica, užik krug prijatelja i kumovi – rekla je Maja u emisiji.

Iako je navikla da ona uveseljava druge na svom venčanju nije želela da se lati mikrofona, već da uživa. Ali se na povratku u hotel stanje promenilo.

View this post on Instagram

To nije ljubav,to je od ljubavi jace ❤️🥂🥂🥂🌎

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on

– U autobusu sam pevala i bila sam najglasnija – završava u šaljivom tonu.

Želimo im još mnogo godina skladnog braka i uzajamne podrške.

Story.rsGlossy.rsInstagram, Instagram Printscreen

Još iz rubrike