Otišla je iz Srbije, usledio je UŽASAN RAZVOD, a evo šta danas radi i kako izgleda lepa Danina Jeftić

14/06/2019 | 15:25

Glumila je devojku Miloša Bikovića, svi su joj predviđali veliku karijeru, ali se život pomalo poigao sa njom. Njena životna priča nije svakidašnja.

U pitanju je Danina Jeftić koju Srbija uglavnom poznaje kao Rosu, Tirketovu devojku iz filma “Montevideo, Bog te video”.

Danina je odrastala u Australiji. Tamo se preselila zbog rata u Sarajevu. Popularnost je stekla u seriji “Pare ili život”, a tu ulogu dobila je kada se doselila u Srbiju.

– Vrištala sam od sreće deset minuta kad mi je Bjela javio da sam dobila ulogu u Montevideu. Bila sam presrećna što sam deo te ekipe i danas osećam ponos zbog toga – rekla je Danina u jednom intervju.

Danina je 2013. godine rešila da napusti glumu zbog osnivanja porodice, ali samo na određeno vreme. Glumica se pred crkvenim oltarom udala 2013. u Beogradu za menadžera i biznismena Aleksandra Kukanjca, a ubrzo su dobili sina Maksima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Danina Jeftić (@danina_jeftic) дана


Kad je beba imala osam meseci spakovali su kofere i odselili se u Australiju.

– Svesno sam napravila pauzu u glumi jer sam htela da se posvetim detetu. Nisam mogla da izablansiram brigu o bebi i snimanja koja traju 13 sati. Sa osam devet meseci Maksimovih smo otišli u Australiju da bi kad već ne radim mogli da uživamo, da boravimo na lepim plažama i uživamo u sunčanom vremenu. Želela sam da kao mali upozna i engleski jezik i da poput mene nauči da se integriše u različite kulture – ispričala je nedavno Danina.

Danina i Aca su se posle dve godine venčali i u Sidneju, ali se posle samo nekoliko meseci Danina sa sinom vratila u Beograd.

Brak sa Kukanjcem okončala je posle godinu dana od venčanja u Sidneju i danas je samohrana majka koja najveću pomoć ima od svojih roditelja. Razvod je, kako su navodili mediji, bio težak. Od povratka u zemlju na filmu dok u pozorištu povremeno igra u predstavama.

Pogledajte kako lepa glumica danas izgleda:

story.rsblic.rsFacebook/Montevideo/ATA Images

Još iz rubrike