Orlando Blum i Keti Peri obnovili romansu posle skoro godinu dana od raskida

13/02/2018 | 16:33

Prema pisanju svetskih medija, glumac Orlando Blum i pevačica Keti Peri uspeli su da prevaziđu probleme iz prošlosti, te da ponovo nastave svoju emotivnu vezu.

Orlando Blum i Keti Peri su raskinuli u martu 2017. godine, a nakon nepunih godinu dana odlučili su da svojoj vezi daju još jednu priliku.

Kako bi se posvetili jedno drugom i u tajnosti pomirili, slavni par je otputovao na Maldive gde je boravio u istom luksuznom hotelu.

– Oni su ponovo zajedno i Kejti želi da ovog puta njihova veza uspe. Ona je pokušavala, ali nije mogla da ga zaboravi. Previše brine za njega. Oni za sada ne žele da saopštavaju, ali su se pomirli –rekao je izvor za britanski “San”.

Објава коју дели SPIN 1038 (@officialspin1038) дана

Iako su se rastali u proleće prošle godine, holivudski glumac i muzička zvezda su sve vreme bili u kontaktu – lajkovali su jedno drugome fotografije na Instagramu i viđeni su zajedno čak na nekoliko događaja.

Inače, slavna pevačica je u medijima otvoreno govorila o patnji kroz koju je prolazila nakon raskida s Blumom.

Nakon zvaničnog saopštenja o rastanku, Peri je kazala da posle raskida niko “niko nije žrtva ili negativac” i da “i dalje možetе biti prijatelji i u ljubavi s bivšim partnerima”. A to se potvrdilo kao tačno.

story.rssuperženaguliver/gettyimages

Još iz rubrike