Oprostila mu još jednu prevaru: Supruga Vejna Runija oglasila se prvi put nakon incidenta

24/11/2017 | 18:36

Supruga Vejna Runija oglasila se prvi put nakon incidenta u kojem je suprug uhapšen dok je u alkoholisanom stanju vozio ženu koju je pitao da li bi mogao da joj “pipa grudi”

Vejn Runi javno se obrukao kada je uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju u septembru ove godine. Nije vozio svoj automobil, već vozilo izvesne Lore Simpson, koja je sedela na suvozačkom sedištu treštena pijana, a kasnije izjavila da je fudbaler izrazio želju da joj “pipka grudi”.

Supruga fudbalera Kolin, koja čeka njihovo četvrto dete je u tom trenuku bila na odmoru sa njihovo troje dece. Vratila se kako bi se obračunala i sa suprugom i švalerkom, a onda skinula burmu i ćutala… do sad.

A post shared by Hänt (@hant.se) on

Kolin Runi je na Fejsbuku napisala da je svesna da ne mora ništa nikome da objašnjava, ali da želi.

– Vratila sam burmu. Nije mi bilo OK da je nosim neko vreme, jer je za mene burma znak posvećenosti i obaveze, a ja nisam bila sigurna šta se dešava s nama. Znam da me neki od vas žale i molim vas – nemojte. Zahvalna sam na lepim rečima, ali ja sam jaka žena, ne sažaljevam se. Znam i da neki misle da sam glupa što ostajem u braku. Nisam, znam sebe i želim da pokušam ponovo. Pre nego što krenu kojekakvi naslovi – ne, ne primam Vejna nazad u svoj život kao da se ništa nije desilo. Da, bilo je ovo us*ano vreme i da, vreme koje smo proveli odvojeni mi je samo pojačalo utisak da je brak gotov.

Podsećamo, Vejn Runi se 2010. godine, dok je njegova supruga Kolin bila trudna, redovno viđao sa prostitutkom Dženifer Tomson. Vejn je sam priznao svojoj supruzi da je “koristio usluge” koje koštaju 1.200 funti po “poseti”, ali ne pre nego što su mediji počeli da pišu o, tada još navodnom, neverstvu. Njegovi advokati su tada brzo reagovali i pokušali da opovrgnu glasine, ali britanski “Dejli Mejl” objavljuje da je Runi ipak priznao da je pokleknuo, i to sedam puta za četiri meseca koliko se viđao sa prostitutkom.

Story.rsmondo.rsguliver/gettyimages

Još iz rubrike