OPREZNA Nataša Bekvalac: Kupila LUKSUZAN automobil, ali na mamino ime

02/08/2018 | 16:50

Nataša Bekvalac kupila je džip „audi Q3“, ali na ime svoje majke Mire, saznaje Kurir.

Pevačica je pazarila luksuzan, ali polovan auto u Novom Sadu za koji je iskeširala 20.000 evra. S obzirom na to da je optužila svog još zakonitog suprugaLuku Lazukića da joj je bez njene dozvole uzeo prethodni automobil, ona je iz predostrožnosti rešila da novi četvorotočkaš ne bude na njeno ime.

Brakorazvodna parnica je još u toku, pa Bekvalčeva ne želi ništa da rizikuje, otkriva izvor Kurira.

– Nataša poslednjih mesec dana živi u Novom Sadu i automobil joj je preko potreban jer funkcioniše na tri lokacije. Čim je slobodna, ona je sa ćerkama na salašu u Čeneju, a svake srede mora da dolazi u Beograd da bi Luka u Centru za socijalni rad viđao dete. Takođe, ona nastupa po zemlji i inostranstvu. Do sada su joj roditelji, sestre i prijatelji izlazili u susret i vozikali je svuda, ali ona više ne želi nikog da moli za uslugu, već je rešila da sebi obezbedi auto. Međutim, zbog problema s Lukom, koji joj je uzeo „mini-kuper“ kada se iselio iz njenog stana na Dedinju, ona je odlučila da dok ponovo ne bude slobodna žena, zvanična vlasnica novog vozila bude njena majka Mira. Njoj su i roditelji finansijski pomogli da sebi kupi džip koji joj se svideo – priča naš sagovornik.

Podsetimo, Bekvalčeva je godinama vozila automobil marke BMW, koji je kupila od svojih para. Kada se udala za Lazukića, on ju je nagovorio da proda taj auto pod izgovorom „da je zastareo“. Nataša je zato prodala auto i od tog novca uzela drugi preko njegove firme, pa je prilikom razlaza ostala bez prevoznog sredstva.

Story.rsKurir.rsAta Images/Antonio Ahel. Instagram

Još iz rubrike