On joj je PROMENIO ŽIVOT: Ovako izgleda prvi muž Ane Bekute

22/03/2019 | 17:00

Naša popularna pevačica u čijim hitovima uživamo decenijama Ana Bekuta, početkom osamdesetih godina prošlog veka prijavila se za konkurs koji je tada raspisao šabački bubnjar Predrag Vidović Preja kom je bila potrebna pevačica u tom periodu.

Preja je imao angažmane po Nemačkoj i Americi, a kada se vratio u Šabac odlučio je da raspiše konkurs za pevačicu, s obzirom na to da je shvatio da više novca može da zaradi od narodne muzike.

Na konkurs se javila, tada anonimna devojka, Nada Polić, a zbog naziva Prejinog benda “Anabe” nastalo je njeno umetničko ime Ana Bekuta. Osim sjajne muzičke saradnje koju su imali, Preja i Ana uplovili su i u idiličnu ljubavnu vezu. Oni su deset godina živeli u nevenčanoj zajednici.

Međutim, Bekuta se početkom devedesetih godina na jednoj od svojih turneja zbližila sa klavijaturistom iz benda Slobodanom Smakićem, zbog čega je odlučila da ostavi Preju, a sa njim je bila do 2000. godine.

Nakon toga Ana je imala nekoliko kraćih veza, sve do 2012. godine kada je Bekuta sreću pronašla sa svojim sadašnjim partnerom Milutinom Mrkonjićem.

story.rssvet.rsAndreja Damnjanović

Još iz rubrike