Ognjen Kuzmić – Srpski reprezentativac doživeo teške povrede u strašnoj saobraćajnoj nesreći

14/07/2019 | 12:00

Kako prenose domaći mediji, reprezentativac Srbije i košarkaš Crvene zvezde mts, Ognjen Kuzmić, teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju u ranim jutarnjim satima na putu Banjaluka – Prijedor.

– KK Crvena zvezda mts sa žaljenjem obaveštava srpsku košarkašku javnost da je u nedelju u jutarnjim časovima na magsutralnom putu Banjaluka – Prijedor centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić doživeo tešku saobraćajnu nesreću. Tom prilikom Ognjen je doživeo teške povrede glave i grudnog koša, i zbog delikatnosti povreda i u toku je njegovo hitno prebacivanje u Beograd. KK Crvena zvezda o daljem toku situacije infromisaće javnost kada bude prikupio kompletne informacije vodeći računa o privatnosti Ognjena Kuzmića i delikatnosti situacije – navodi se u saopštenju crveno-belih, dok je doktor Vlado Đajić za portal gazeta.ba dao prve informacije o Ognjenovom stanju.

– Naime, Kuzmić je u direktnom sudaru polomio donju i gornju vilicu i trenutno je u komi. Po rečima doktora Vlade Đajića nema hematoma na mozgu, ali su povrede vrlo ozbiljne i zahtevaju transport košarkaša u Urgentni centar u Beograd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ognjen Kuzmic 👹 (@ognjenkuzmic1) on

story.rsATA Images

Još iz rubrike