Oglasio se Petar Strugar o vezi sa Milicom Todorović i iznenadio sve svojom otvorenošću

17/01/2020 | 12:00

Nakon pisanja medija, koji danima nagađaju o vezi novopečenog para pevačice Milice Todorović i glumca Petra Strugara u kojima se pisalo kako je par tri meseca u tajnoj vezi i kako se eć spremaju da žive zajedno i razgovaraju o svadbi, umetnik je rešio da se oglasi.

Petar Strugar je za “Blic” na iznenađenja mnogi priznao bez dlake na jeziku šta ga je najviše privuklo kod Milice, a na pitanje da li su to smisao za humor i pozitivna energija kojom ona zrači odgovorio je:

– Iskreno, da postoji formula i pravilnik za te stvari neko bi dosad otkrio. Šta je tačno uticalo ne umem da vam odgovorim ali, da se nešto desilo, desilo se. Pored svega navedenog, dodao bih još mnogo stvari, ali o tome ćemo neki drugi put – ostao je tajanstven glumac.

Naime, Petar je potvrdio i da su su se oni upoznali u konjičkom klubu na snimanju Miličinog spota, a ovom prilikom je otkrio i da li je Milica naučila da jaše.

– Istina je da smo se upoznali na snimanju njenog spota za čije sam snimanje pozajmio svog konja. Međutim, nije počela da trenira, još uvek skuplja hrabrost, ali dolazi redovno da nam pravi društvo – rekao je za pomenuti list Petar i iznenadio mnoge svojom otvorenošću.

Započinju zajednički život

Podsećamo, domaća štampa je juče pisala kako Milica Todorović i Petar Strugar uskoro otpočinju zajednički život.

Kako se navodi svoje zajedničko ljubavno gnezdo planiraju za mesec dana, najviše dva, a Milica će se preseliti kod Petra koji ima u planu da sredi i prilagodi stan svojoj novoj devojci, pisao je “Kurir Stars”.

– Njih dvoje su non-stop zajedno, i to od prvog dana kada su se upoznali. Pošto su oboje prethodno imali veze, naročito Milica, koja je s bivšim dečkom provela pet godina, prija im ovaj period najvećeg uzbuđenja i ne žele da ga propuste. Petar je pravi džentlmen, što se Milici izuzetno dopada, pažljiv je i ta ljubav postaje bezuslovna. Tako su se dogovorili da Milica pređe da živi kod njega, na šta su oboje potpuno spremni – rekao je izvor ovog lista i dodao:

To je to: Milica Todorović i Petar Strugar planiraju venčanje?

– Svesni su da su oboje poznate ličnosti, zbog čega su pod pritiskom javnosti. To je još jedan od razloga što će početi da žive zajedno, jer će tako uživati veću slobodu. Plan im je da zajednički život započnu za mesec dana, najviše dva. Pre toga Petar ima u planu da sredi i prilagodi stan svojoj novoj partnerki, pogotovo što treba da kupi još neke delove nameštaja – objašnjava list i kaže kako je Milica oduševljena ovom idejom.

Petar ove navode nije komentarisao.

story.rsPetar Đorđević/Instagram/Printscreen

Još iz rubrike