ODUŠEVILA LJUBLJANU OVIM STAJLINGOM: Na Cecin IZGLED i NASTUP niko nije ostao RAVNODUŠAN! (video)

16/12/2018 | 17:57

Nastupila je pred prepunom arenom “Stožice” u Ljubljani i oborila rekord. Publika u Sloveniji je rekla svoje- obožava Cecu Ražnatović. Ali je koncert bio ne samo muzički već i modni spektakl pa su ljubitelji mode dodatno uživali.

Ceca je na nastupu nosila kreaciju dizajnera Predraga Đuknića prepoznatljivog po eleganciji i glamuru. Iza ovog modela krije se odlična dizajnerka ideja- izrezi na dekolteu i na leđima sjajno su se uklopili sa traperastim nogavicama.

Svetlucavi detalji su odeću učinili još glamuroznijom, a njen kroj savršeno prati liniju ženskog tela. I bila je odličan izbor za scenu koja uvek od pevača traži najbolje.

Kada bismo njen izgled opisali oslanjajući se na muziku, to bi ovako izgledalo: “Kakav koncert, takav i stajling na bini”.

A važan deo stajlinga bio je i ogrtač koji prati definiciju modnog glamura. Ceca ga je u toku nastupa, zbog lakšeg đuskanja, skinula.

Možda bi pogrešna frizura pokvarila ovako dobro modno izdanje, ali to pogrešno nismo videli na Ceci već elegantnu punđu koja je bila pravo rešenja za modnu senzaciju.

story.rsŽena BlicDejan Milićević, Ata Images Antonio Ahel, Instagram

Još iz rubrike