Održale lekciju stila: Sijena Miler i Penelope Kruz briljirale u Njujorku

04/06/2018 | 19:42

Jedna Britanka i Špankinja su na sebi svojstven način održale lekcije stila u gradu koji se smatra savremenom modnom prestonicom…

Svake godine prilikom održavanja eventa Clicquot Polo, Velika jabuka postaje sinonim za modu i druženje, a svoja elegantna izdanja bez bilo kakve zadrške pokazuju IT zvanice. Umereni glamur i ljupke kombinacije ovoga puta su pokazale Olivija Palermo, Vini Harlou, Koko Ro;a, Frida Pinto i druge zvanice.

Ipak, dve dame različitog senzibiliteta i sofisticiranosti, ali istančanog modnog ukusa u potpunosti su dominirale događajem.

Jedna od njih, naša omiljena Britanka, simpatična Sijena Miler izabrala je jednostavnu, belu, mini Valentino haljinu, sečenu u struku i sa karnerima po rubu suknje, i oko rukava. Model haljine dosta podseća na eru starog Holivuda, a kao vrsan znalac glumica je retro look nadogradila Mansur Gavriel sandalama na blok štiklu, kao i trendi torbom od ratana.

Pun pogodak Millerova je ostvarila sa mačkastim modelom naočara i tako nas vratila u Njujork pedesetih godina 20. veka.

Dok je Sijena izabrala jednu ženstvenu i girly kombinaciju, njena španska koleginica je igrala na kartu latino seksepila te je zahvaljujući koktel haljini mamila poglede u širokom krugu.

Na kulturan način, Penelope je pokazala kako možemo da izgledamo veoma seksi i poželjno i to zahvaljujući tufnastoj haljini kreatora Zaca Posena.

Uska, pripijena kreacija midi dužine, bele je osnove sa crnim i plavim tufnama koje se prepliću. Ono što je čini neodoljivom je naglašeni korsetni dekolte i krupni volanima na rukavima i na rubu suknje, alii razigrani rukavi. Upravo ovi elementi su pojačali ženstvenost, naglasili njene obline i savršenu liniju.

Od aksesoara, glumica se opredelila za mikro torbu koju je uparila s teget sandalama na visoku štiklu.

Svoj neodoljivi izgled, brineta je pojačala blago talasastom kosom koju je stilizovala sa strane, kao i šminkom nežnih, braonkastih nijansi.

Story.rsElle.rsGulliver/Getty

Još iz rubrike