Održala im lekciju – Trudna Ivana Selakov doživela NEPRIJATNOST u restoranu

11/10/2018 | 10:05

Trudna pevačica Ivana Selakov s izabranikom Predragom Mirkovićem odmarala se u Palmi de Majorki, gde su boravili u čak tri hotela, a u jednom su doživeli veliku neprijatnost.

Kako saznaje magazin “Scena”, osoblje hotela im nije dozvolilo da uđu u restoran, posle čega je pevačica Ivana Selakov napravila haos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov) on

– Kada su Ivana i Peđa došli na večeru, osoblje im je saopštilo da neće moći da uđu u restoran, jer su neprikladno odeveni. Tačnije, Peđa je došao u šortsu, a dres kod hotela nalaže da se dolazi u restoran u pantalonama. Pevačica je poludela i pozvala menadžment hotela i održala im lekciju. Ona im je objasnila da je niko unapred nije obavestio o pravilima i da pod hitno reše ovu situaciju. U znak izvinjenja narednih dana dobijali su bogatu večeru sa šampanjcem u apartman – otkriva izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov) on

– Čuj njih, dres kod u restoranu! Nisam mogla da verujem. Pa zar usred leta ne sme da nosi kratke pantalone? Gluposti. Sve u svemu, posle je ispalo i bolje nego da smo večerali u restoranu – rekla je Ivana kroz smeh o ovom incidentu.

story.rsblic.rsPetar Đorđević