Odmor od 7.000 evra na Svetom Stefanu: Evo šta radi Viktorija dok Dejvid KRSTARI JAHTOM!

16/07/2018 | 11:44

Viktorija i Dejvid Bekam porodično odmaraju na Svetom Stefanu i uživaju na crnogorskim plažama.

Slavni par zahtevao je potpunu privatnost i mir. Viktorija se odmara na plaži i u spa-centru. Dejvid sa decom ide na plivanje i krstarenje jahtom…

– Bekamovi su stigli u Dubrovnik privatnim avionom, odakle se Viktorija sa decom uputila u Crnu Goru, a Dejvid je sutradan došao privatnim avionom u Tivat, odakle se uputio na Sveti Stefan. Oni su odseli su sa decom u luksuznom hotelu na Svetom Stefanu – kaže naš izvor.

– Odseli su u „Vili 112“, jednom od najluksuznijih apartmana na Svetom Stefanu, gde su svojevremeno odseli i princ Čarls, glumica Sofija Loren, Novak Đoković sa porodicom, glumac Džeremi Ajrons… Reč je o veoma luksuznom apartmanu, u kojem noćenje sa doručkom košta 7.000 evra! Kao gostima ove vile na raspolaganju su im usluge čuvenog restorana, čiji je vlasnik Robert de Niro. Ovaj restoran je do prošle godine bio smešten u Miločeru, da bi se onda preselio na Sveti Stefan.

Viktorija i Dejvid zahtevali su potpunu privatnost, te je gotovo nemoguće videti ih negde bez obezbeđenja. Dejvid sa decom ide na plivanje i krstarenje jahtom ali ih obezbeđenje uvek prati.

– Oni ne žele da ih uznemiravaju fanovi, pa su zbog toga pojačali mere bezbednosti. Dok odmara na plaži, Viktorija sve vreme kačketom krije lice i, kao i uvek, ozbiljnog je lica – kaže izvor

Story.rsKurir.rs/AloGuliver/Getty, Instagram

Još iz rubrike