ODLIČNE VESTI: Voditeljka Dea Đurđević počela da oseća prišivenu ruku

09/02/2019 | 19:15

Prema poslednjim informacijama, voditeljka Dea Đurđević je počela i da oseća ruku, koju joj je otkinuo autobus u saobraćajnoj nesreći.

Podsetimo, strahota se dogodila nakon što je Dea imala lakši sudar sa drugim automobilom. U trenuku kada je iz vozila izašla kako bi se sa vozačem dogovorila šta da rade na nju je naleteo autobus i otkinuo joj ruku. U nesreći je povređeno još dvoje ljudi, od kojih jedno lakše i jedno sa težim povredama koje je takođe prevezeno na VMA.

Prvih 72 sata od operacije su najvažniji, pa je stoga i odlična vest da su joj svi vitalni parametri ovog jutra bili dobri.

Poznata voditeljka jutarnjeg programa je dobrog raspoloženja, a kako je ranije spomenuo njen verenik i kolega Mladen Mijatović, ona je veliki borac, već je i pitala kako je na poslu, piše Svet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on


Kako je juče najavio dr Marko Bumbaširević, koji je operisao Deu, ona je imala kontrolu u 12 sati.

– Meni je svaki pacijent isti i sa velikom brigom nosim njihove povrede, ne možete ni da spavate, zovete često da proverite kako je pacijent. Sutra u 12 Dea ima novu kontrolu, novo previjanje, i tada ćemo znati više o njenom stanju. Očekujem da sve prođe u najboljem redu – najavio je juče Bumbaširević.

Story.rssvet.rsBoško Karanović

Još iz rubrike