Odbijala je da izađe iz kuće i terala ljude od sebe: Indira Aradinović Indi PROGOVORILA O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU

14/03/2019 | 19:30

Indira Aradinović Indi za četiri meseca je izgubila čak 20 kilograma.  Pevačica je sada rešila da otvori dušu i otkrije kroz kakve muke je prolazila kao i kakav je bio njen proces mršavljenja.

– Smršala sam 20 kilograma za četiri meseca. Nije mi bilo teško i nisam imala krize za slatkišima. Sve vreme sam pored sebe imala trenera, ženu koja je vodila računa o tome šta jedem i da li redovno treniram – ispričala je Indi.

– Bila sam u paklenom krugu. Jedan zdravstveni problem je uzrokovao drugi. Voda mi se zadržavala u organizmu, a onda sam dobila terapiju koja je isključivala lekove za izbacivanje tečnosti. Jela sam sve više, a konstantno osećala glad. Sebi sam stalno nalazila opravdanja što toliko jedem: zima, slave, rođendani. Gojila sam se, svi su me opominjali, ali ja sam odbijala da prihvatim da imam problem.

Međutim, šok je usledio kada sam se jednog dana osvestila! Bila sam užasnuta svojim izgledom. Počela sam da se krijem od ljudi, povlačim u sebe, odbijam da izađem iz kuće i teram od sebe tadašnjeg dečka – otkrila je Aradinovićeva.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Indira Indy Aradinovic (@indira_indy_aradinovic) дана

story.rsInformerAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike