Od rođenja je KRILA SVOJU ĆERKU od očiju javnosti sada je postala model i PRESLIKANA JE MONIKA! (foto)

10/04/2019 | 17:22

Monika Beluči važi za jednu od najlepših žena na svetu, a čitav svet je bio jako znatiželjan kada je reč o njenim ćerkama iz braka sa Vensanom Kaselom – no, sve do nedavno ona je ljubomorna čuvala svoje mezimice od očiju javnosti.

Podsetimo, poznata Italijanka je bila u braku sa francuskim glumcem od 1999. do 2013, a par je zajedno dobio i dve ćerke – Devu (14) i Leoni (9).

Nekadašnji supružnici maksimalno su se trudili da zaštite privatnost svoje dece, pa je tek ove godine starija Deva imala “premijeru” pred svetom – i to na plaži u društvu oca Vensana i njegove druge žene Tine Kunaki.

Bilo je zanimljivo videti kako izgleda, jer ipak je njena majka žena koja sinonim za seksepil, a čini se da ova crnokosa tinejdžerka izrasta u pravu, pravcatu lepoticu.

Krasi je neverovatno duga kosa, prćast nos i ovalno lice, a premda nije preslikana majka, svakako likom podseća na čuvenu glumicu. I ne samo da Deva liči na Monkku, već je krenula njenim stopama, pa je otkriveno da će biti novo zaštitno lice čuvenog brenda “Dolce&Gabbana”, sa kojim i sama glumica godinama sarađuje.

Naime, Monika je godinama bila zvezda kampanja ovog italijanskog dvojca, a sada je ta čast pripala i njenoj ćerki. Na društvenim mrežama pojavili su se snimci i fotografije ove tinejdžerke, premda nikio nije mogao da joj se u potpunosti približi. Ipak, fotke su dovoljno jasne da se može videti koliko Deva autentičnu lepotu ima.

Za sada je samo poznati da će crnokosa 14-godišnjakinja reklamirati novi parfem “Dolce & Gabbane”, a spot je sniman u Ravelu. Pozirala je u jednostavnoj beloj haljini, sa veoma malo šminke i puštenom kosu, a da sve prođe u najboljem redu pobrinula se Belučijeva – koja praktično nije skidala pogled sa svoje naslednice.

Story.rsŽena BlicGuliver Getty Images, Instagram

Još iz rubrike