OČARAĆE VAS preslatka ćerkica Irine Šajk i Bredlija Kupera (foto)

21/01/2019 | 13:26

Malena Lea de Sena je prikupila simpatije mnogih, a definitivno će izrasti u pravu lepoticu.

Irinu Šajk i Bredlija Kupera nemamo priliku često videti u javnosti sa kćerkicom. Međutim, paparaco fotke nastale pre nekoliko dana su nam predstavile malenu Leu de Senu.

Devojčica plave kovrdžave kosice snimljena je u društvu mame u Santa Monici.

O romansi ovog para počelo se šuškati na proleće 2015. godine, par meseci nakon što su oboje izašli iz dugogodišnjih veza – Irina je prekinula petogodišnju vezu s Kristijanom Ronaldom, a Bredli dvogodišnju sa Suki Voterhaus.

Par je prvo ulovljen kako zajedno gleda predstavu na Brodveju, te kasnije na brojnim događanjima. U septembru te godine, Irina je viđena u društvu Bradlijeve mame, što je podstaklo glasine da se radi o ozbiljnoj vezi. U martu 2016. godine, par je prvi put zajedno došao na crveni tepih, dok je mesec dana kasnije Irina objavila prvu zajedničku fotku na Instagramu.

U novembru 2016. godine objavljeno je kako srećni par očekuje prinovu. Malena Lea de Sena na svet je došla 21. marta 2017. godine. Za ENews Bredli je pričao o očinstvu: ”Smatram da me dete i moja vlastita porodica, koju doživljavam kao čudo i ono o čemu sam uvek maštao, još više otvorilo i učinilo me prisutnim.”

Story.rsMISS7.24SATA.HR Guliver Getty Images, Instagram