O TOME DO SADA NIJE GOVORILA: Bisera Veletanlić ispričala kako je izgledala saradnja sa OVIM umetnikom

16/03/2019 | 19:00

Legendarna pevačica Bisera Veletanlić otpevala je pesmu za potrebe serije “Žigosani u reketu” i pobrala još jednom sve simpatije ljubitelja šlagera.

Bisera Veletanlić je za “TV magazin” rekla da je sa zadovoljstvom prihvatila poziv Dragana Bjelogrlića da otpeva naslovnu numeru.

– Saradnja je bila vrlo jednostavna. Sa normalnim ljudima je sve vrlo jednostavno. Sve se završi dok si rekao 3,4,5… Jako lepa saradnja. Kada radite sa normalnim, profesionalnim ljudima koji se uzajamno poštuju, onda to ide glatko – rekla je Bisera Veletanlić.

Ova dama izrazitih vokalnih sposobnosti koja je otpevala evergrin numeru “Zlatni dan” sa radošću se seća Beograda s kraja sedamdesetih godina.

– Onaj Beograd je jedan grad, ovaj Beograd je drugi grad. Mislim da su ljudi ostali isti. Oni pravi su ostali isti. To se nikada ne menja. Grad se jako promenio, drugačiji je. Ali drže ga ljudi, šetnje, veliko srce, osmeh i još – najveća ljubav – rekla je Bisera.

Na pitanje šta nju “drži” sve ove godine, Bisera odgovara:

– Drže me šetnje. Drže me dobri ljudi, da ne banalizujem priču. Toliko divnog sveta ima u ovom gradu da će se desiti sve lepe stvari.

Na pitanje koji zlatni dan pamti, Bisera je kratko rekla:

– Svaki dan mi je zlatni dan. Ali baš svaki.

story.rsblic.rsAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike