Novopečeni tata Miloš Teodosić slavio do duboko u noć rođenje ćerke

14/02/2019 | 12:25

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin su pred “Dan zaljubljenih” dobili najveći i najlepši poklon, njihovu ćerku Petru, kojoj su ime namenili odavno, jer označava snagu i odlučnost, nepokolebljivost…

Kako piše Blic, oboje su se složili kao će nazvati ćerku, bez dvoumljenja:

– Jelisaveta je tokom cele trudnoće bila aktivna. Nije bila zahtevna trudnica. Do poslednjeg dana trudnoće bodrila je svog supruga Miloša s tribina zajedno sa sestrom Milicom. Jelisaveta nije osoba koja može da miruje, pa je osim toga obilazila muzeje, restorane, ali i šetala plažom. Lako je podnela trudnoću. Porođaj je prošao kako treba, a ljubazno osoblje bolnice u Los Anđelesu se potrudilo da da se oseća što prijatnije. Brzo se porodila, a Teo je skoro odmah mogao da vidi suprugu i ćerku – ispričao je izvor za Scenu.

Jelisaveta će u bolnici boraviti narednih par dana, a za to vreme ponosni tata i njena sestra Milica spremaju doček za njih dve.

– Jelisavetina sestra Milica je već mesecima kod nje u Los Anđelesu i biće im od velike pomoći u prvim danima oko bebe. Tu je i Milicin sin Pavle koji s nestrpljenjem očekuje dolazak sestrice iz porodilišta. A tata Teo je slavio rođenje ćerke do duboko u noć.

Pošto Miloš dolazi u Srbiju da bi nastupio u timu reprezentacije, Jelisaveta će ostati sa sestrom, ali će najverovatnije krajem proleća, čim beba malo poraste i ona stići u Beograd.

– Sale Đorđević ekipu okuplja 18. februara ali će Milošu progledati kroz prste dva-tri dana zbog rođenja ćerke – rekao je izvor pomenutog lista, otkrivši da je Jelisavtea već planirala da joj leto bude radno.

story.rsblic.rsAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike