Novo Karleušino izdanje prava je slika onog što je do sada izgradila (foto)

16/01/2020 | 20:00

Novo izdanje Jelene Karleuša na snimanju nove emisije “Zvezde Granda”, u studiju na Košutnjaku ponovo je zaprepastilo sve

Ovoga puta, prezgodna pevačica pojavila se u mini haljini i zdušno prokosila hladnom vremenu od kog ovih dana svi zaziru. Ali, ne i Jelena.

Naime, Jelena Karleuša je za potrebe novog snimanja rešila da svaki put za sobom ostavi trag.  Ponela je srebrnu haljinu, kaiš i nakit, zlatne sandale, a na noktima je imala lak sa ljubičastim šljokicama kao detalj koji je morao da se izdvoji u celoj kombinaciji.

Emotivna Jelena Karleuša o godini koju ispraćamo: Polako se oporavljam i vreme je da krenem dalje

Najpopularnija muzička zvezda Jelena Karleuša u poslednje vreme posvećeno se bavila svojom linijom a svojim objavama u posednje vreme pokazala je koliko je oslabila.

Budući da Jelena nikad nije patila od enormnog viška kilograma, kao i da celu svoju karijeru ponosno ističe svoje obline, sada je ipak svoje telo dovela do perfekcije.

Jelena Karleuša otkrila Duškov stav o njenim provokativnim fotkama

– Kao svaki sujetni lav, odlučila sam se na ovaj korak kada mi je muž rekao da sam debela. Sada se gorko kaje. Nađite svoju motivaciju i nek’ crknu hejteri! – poručila je nedavno na svom Instagram profilu iskreno objašnjavajući da joj je njen supriug, proslavljeni fudbaler Duško Tošić u jednom periodu rekao da je – debela.

Podsećamo, godinu za nama obeležio je skandal Karleuša – Vranješ!

Sve je počelo tračevima o navodnoj romansi pevačice i fudbalera, a onda su u javnosti počele da se pojavljuju golišave fotke koje je Jelena, navodno, slala Vranješu.

Epilog znamo – meseci golotinje na naslovnim stranama domaćih medija i više od 100 tužbi.

Nakon svega ovoga, naša diva oglasila se na Instagramu i svom suprugu javno poslala poruku.

Divim se Dušku. Ispao je veliki gospodin. Tako se ignorišu miševi i bagra. Od njega treba UČITI. Zaslužio je poštovanje i veliko izvinjenje za sav pakao koji je zbog mene prošao u medijima.

story.rsAta Images Antonio Ahel

Još iz rubrike