Nekad i sad: Kako je Ivana Banfić scenu i svetla reflektora zamenila životom na selu (foto)

17/04/2018 | 15:00

Jedna od najvećih zvezda hrvatske muzike devedesetih, Ivana Banfić (48), danas je daleko od bine i sjaja reflektora. Odabrala je život u prirodi.

Ivana je žarila i palila dens scenom hitovima “Šumica“, “Da mu nisam dala“, “Cigareta“, a danas se, nakon burnog estradnog života, povukla na selo.

Ispovest Ivane Banfić: Došla sam do trenutka u kojem više nisam znala ko sam

Ivana tamo živi sa suprugom i sinom i uzgaja životinje i domaće voće i povrće na svojoj farmi, a sudeći prema fotografijama koje s vremena na vreme objavi na društevnim mrežama, voli i da kuva.

Објава коју дели ivana banfic (@ivanabanfic) дана

Koliko uživa, potvrdila je i nedavno jednom fotografijom koju je objavila na Instagramu, i to bez trunke šminke. Fotografija je snimljena na skorašnjem putovanju po Peruu, gde je bila sa prijateljima.

Pored uživanja, oni su tamo i radili, to jest snimali jedan dokumentarni film.

Ivana se za televizijskog producenta Krunu Ladišića udala 2008, a već sledeće godine dobili su sina Jana. Jednom prilikom Ivana je rekla kako joj je teško da odluči da li je život lepši na bini ili u anonimnosti i dodala da je to sve ona.

Vladarka dens scene 90-ih nedavno je odlučila i da studije psihoterapije privede kraju pa danas ponosno nosi titulu psihoterapeuta.

– Ceo život zanimaju me takve stvari. Imala sam 1001 pitanje zašto. Stalno sam čitala knjige o ličnom i duhovnom razvoju, međutim krenula sam u estradnom smeru gde sam baš “bačena” u to sve i zbog toga mogu reći da sam se u estradi i ovom poslu izgradila kao osoba. Puno sam toga naučila o sebi i zahvalna sam na tom delu života – rekla je Ivana u intervjuu za dnevnik.hr.

story.rszena.blic.rs, dnevnik.hrprintscreen youtube, instagram

Još iz rubrike