NOVI DETALJI O PLJAČKI kuće Saše Popovića: Greška jednog pevača pomogla je lopovima

06/09/2018 | 18:17

Direktor Granda, Saša Popović, i njegova supruga, Suzana Jovanović, saslušani su u Trećem osnovnom tužilaštvu i dostavili odštetni zahtev u kom se navodi da su samo satovi koje je iz sefa u njihovog kući ukrao, kako se sumnja, Vojislav Stojičić (38), sin ubijenog policijskog generala Radovana Stojičića Badže, bili vredni 141.000 evra!

Saša Popović i Suzana Jovanović, kako izvor Kurira otkriva, otkrili su da tog 8. marta u kući na Bežanijskoj kosi nije bilo nikoga, a da su vrata slučajno ostala otključana.

– Ja sam otišao u Opatiju, Suzana na snimanje emisije kod Lee Kiš, a deca na rođendan. U gostima su nam bili prijatelji iz Nemačke, Dejan Ćirković sa porodicom, ali su i oni te večeri otišli na koncert Saše Matića. Mislili su da su deca tu u kući i vrata su ostala otključana – ispričao je, kako Kurir nezvanično saznaje, na saslušanju direktor Granda.

Prema rečima bračnog para, u kuću se prva vratila Suzana Jovanović, koja je i otkrila da je neko ukrao sef.

– Ubrzo, Suzanu je pozvao poznanik iz komšiluka, koji je prazan sef pronašao u šumarku u blizini kuće na Bežanijskoj kosi. U njemu nije bilo nakita, ali je ostala cedulja na kojoj je stajalo njeno ime – otkriva izvor Kurira.

Kako Kurir saznaje, bračni par će tužilaštvu naknadno dostaviti tačnu vrednost dukata, minđuša sa brilijantima, kao i ostalog nakita koji je bio u sefu.

story.rskurir.rsAntonio Ahel/ATA Images/Boško Karanović

Još iz rubrike