Novi dan, nova trudnoća u najpoznatijoj rijaliti porodici: Trudna i Kloi Kardašijan!

27/09/2017 | 10:43

Samo nekoliko dana nakon što su se strani mediji raspisali o trudnoći Kajli Džener (20), najmlađoj članici porodice Kardašijan, portal TMZ sada tvrdi da bebu čeka i Kloi Kardašijan (33).

Kloi je godinu dana u vezi s košarkašem Tristanom Tompsonom (26), a navodno je trudna tri meseca. Par pol deteta još ne zna. Zbog dolaska prinove oboje su presrećni.

A post shared by FUZE NG (@fuzengn) on


– Nisu to planirali podeliti sa svetom čim su saznali, prvo su u toj informaciji želeli da uživaju u užem krugu porodice – kaže izvor.

Dodao je da je ovo za Kloi jedan prekrasan trenutak jer, ne samo da će postati majka, već će dobiti dete sa čovekom kog voli. Tristan već ima sina Princa sa bivšom devojkom Džordan Kreg.

Mnogo je to informacija pogotovo nakon što su Kim (36) i Kanje (40) potvrdili da će se i njihova porodica u januaru sledeće godine proširiti jer će im surogat majka  roditi ćerkicu, njihovo treće dete.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Kajli, koja je u vezi sa reperom Travisom Skotom, trebalo bi da se porodi u februaru, a iako sama nije potvrdila, mediji pišu da će postati majka devočice.

– Gledaju na to kao na jedno ujedinjujuće iskustvo za njih kao sestre – komentarisao je izvor za People.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Story.rs100posto.hrguliver/gettyimages

Još iz rubrike