Nove fotografije trudne Biljane oduševile sve! (foto)

03/12/2019 | 10:01

Javnost je nedavno obradovala vest da naš teniser Janko Tipsarević i modna kreatorka Biljana čekaju drugo dete.

Sada je poznata kreatorka otkrila da nije želela da se sazna za trudnoću, s obzirom na to da je bila u osetljivom periodu.

Što se tiče same trudnoće, lepa Biljana otkrila je i jednu zanimljivost:

– Radujemo se proširenju porodice, i moja rođena sestra je trudna, razlika će biti dva meseca tako da nas čeka uzbudljiv period. Divan osećaj, kao i u svakoj porodici koja je to želela. Ušla sam u četvrti mesec i zasad je sve u najboljem redu. Emili se veoma raduje što će postati sestra, već predlaže imena i priča o tome kako će da čuva bebu i čime će sve da je uči. Ova trudnoća je potpuno različita od prve, što je i normalno, pa i sve propratne slatke nelagode u vidu mučnine i pospanosti prolaze. To je normalno za trudnoći i ne zove se džaba drugo stanje. Nisam zahtevna trudnica, trudim se da sve radim normalno kao što sam to činila pre nego što sam saznala da sam trudna – rekla je Biljana za Kurir.

Biljana Tipsarević o drugoj trudnoći: Emili priželjkuje sestru

A, voh dana na Instagramu možemo videti slike sa Maldiva, gde Biljana trenutno letuje sa svojim suprugom a gde im druptvo prave, Aleksandra i Viktor Troicki. Sa ovog egzotičnog letovanja, Biljana svakodnevno objavljuje prelep slike sa plaža i raznih destinacija a poslednje fotke koje je podelila sa pratiocima, oduševile su sve.

Na prelepoj peščanoj plaži, lepa dizajnerka pozirala je u beloj haljinici a Janko milovao ju je po stomaku, te jasno možemo da vidimo da joj se stomak već dobrano nazire. Neosporna je činjenica da Niljana izgleda zaista blaženo i da joj početak trudnoće mniogo prija.

View this post on Instagram

#vacation #maldives

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on

 

story.rsMiloš Nadaždin, Instagram, Ata Images

Još iz rubrike