NJIHOVE PORUKE SLAMAJU SRCA: Oglasile se supruga i ćerka Siniše Mihajlović i poručile OVO

14/07/2019 | 13:00

Kao bomba odjeknula je vest da je Siniša Mihajlović ozbiljno bolestan.

Srpska fudbalska legenda Siniša Mihajlović potvrdio je juče na konferenciji za medije da će moraće da se uhvati u koštac sa teškom bolesti – akutnom leukemijom i da će iz te borbe izađi kao pobednik.

– Kladim se da biste mene postavili poslednjeg na mesto bolesnog čoveka. Treniram, snažan sam, 28. februara sam se pregledao i bilo je sve normalno. Trenirao sam svaki dan do maja, putovao svuda, igrao fudbal, padlbord, nisam osećao umor, bol, ništa… Moj otac je umro od raka i ja sam zato išao na preglede. Ništa do sada nije ukazivalo da ću se razboleti. Svi morate voditi računa o zdravlju. Svi mislimo „neće to mene“, ali kad se desi, onda se šokiramo. Možete samo da se nadate da ste problem locirali na vreme, jer dva meseca ili godinu dana pravi veliku razliku u lečenju. Dakle, ja sam poznata osoba i proći ću kroz ovo, ali se nadam da ću pomoći drugima da shvate šta se dešava i da idu na preglede, jer svima može da se dogodi. Bio sam savršeno zdrav i evo gde sam sada. Promeni se život u momentu. Kad spavaš, imaš noćne more, otvoriš oči i shvatiš da je san. Ali ovo nije san, ovo je stvarnost. Lakše ćeš se boriti ako jedno oko imaš budno – rekao je Mihajlović, a prenosi “Kurir”, dok doktor Bolonje poručio je da je startna pozicija lečenja fudbalske legende dobra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by cuore nerazzurro (@_pazza.inter_) on

– Biće trenutaka kada neće biti uz tim, jer će biti u bolnici na terapijama. Počinjemo u utorak, lečenje se promenilo poslednjih godina i postalo je apsolutno efikasno. To je bolest koja se može dotući i to u kratkom vremenskom periodu. Siniša je rekao da je besan, to je odlično jer ćeš nam takav pomoći da direktno napadnemo loše ćelije. Mi smo ga lagali da ima groznicu, ali smo želeli da je samo to u pitanju. Pogledali smo i ništa više od toga, jer ni test nije pokazao ništa osim malih promena na koštanoj srži. Našli smo što smo našli, ali on je bio zdrav i bez simptoma, što znači da nam je startna pozicija veoma dobra. Ne mogu reći koliko će trajati lečenje, znamo dijagnozu, ali ne i tip leukemije. Znam ga deset godina, vratiće se još fizički i mentalno jači. On je tenk – objasnio je doktor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on

Najveća podrška Siniši u ovim trenutcima jeste njegova porodica, supruga Arijana Rapaćioni Mihajlović s kojom je u braku 24 godine i s kojom ima divnih petoro dece.

– Snage imamo mnogo, ali sa vašom ljubavi postajemo nepobedivi! Hvala vam svima od srca – pručila je Arijana na Instagramu uz njihovu zajedničku fotografiju nje i supruga, dok je ćerka Viktorija napisala:

– Kažu da Bog najteže bitke daje svojim najboljim vojnicima. Čak iako vam ne odgovorim, znajte da čitam sve i zahvaljujem vam od srca. Mi smo porodica Mihajlović i odustajanje od borbe nije u našem DNK.

story.rsInstagram/printscreen

Još iz rubrike