Njihov “recept” je nešto drugačiji: Tajna srećnog braka Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa

27/10/2017 | 11:16

I dok su mnogi mišljenja kako uspešan brak opstaje zahvaljujući čestom razdvajanju od partnera, jedan su od omiljenih holivudski parova Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds ne misli tako.

Lepa glumica otkrila je tajnu njihovog srećnog braka, a kako kaže, čar je u tome što ne dozvoljavaju da ih njihov “haotičan” životni raspored razdvaja i zato imaju jedno pravilo – ne rade u isto vreme.

– Nikada ne radimo u isto vreme pa svuda idemo zajedno kao porodica. Nikada nismo razdvojeni duže od jednog dana. Uvek smo zajedno – rekla je glumica za magazin People.

Blejk i Rajan u braku su pet godina i imaju dve male ćerke, Džejms i Ines.

Zvezda “Tračare” priznaje da je nekada naporno stalno putovati sa malom decom, ali i kako je srećna i zahvalna što ima mogućnost da ih dovodi na set dok radi.

Naime, Blejk je svoj poslednji film, All I See Is You, počela je da snima samo četiri meseca nakon što se rodila sada jednogodišnja Ines.

– Ja ne radim u kancelariji tako da imam taj luksuz da je ona sa mnom sve vreme. A kad snimam neku scenu, ona je u sobi do mene tako da uvek mogu da dođem ako joj zatrebam – dodala je šarmantna Blejk.

Story.rsguliver/gettyimages

Još iz rubrike