Njena mezimica danas POSTAJE PUNOLETNA, a NIJE PORED NJE: Vesna Dedić uputila ćerki EMOTIVNU PORUKU za rođendan

11/01/2019 | 16:00

Za voditeljku Vesnu Dedić današnji datum je verovatno najbitniji u njenom životu jer je baš 11. januara 2011. na svet donela svoju mezimicu Lenku.

Novinarka koja sa svojom ćerkom ima veoma blizak odnos čestitala joj je rođendan i putem društvenim mreža.

Naime, Lenka danas puni 18. godina, a ponosna mama joj je uputila emotivnu poruku uz fotorafiju nje kada je bila beba.

– Padao je sneg kada sam 11. januara 2001. godine krenula u Višegradsku. I bila je skoro ponoć kada je doktor rekao “kćerka”. Sve kratke posvete koje pišem svojim čitateljkama na romanima prvo su izrečene Lenki u našim dugim razgovorima. Da ostane svoja i kada je nečija najvoljenija, da kroz život korača sa osmehom pobednice, da uvek pored sebe ima nekoga sa kim je lepše sve, da uvek ima razlog da veruje u sreću, da gleda samo pravo ispred sebe… Da je čuvaju oni koje voli – piše u poruci koju je voditeljka uputila svojoj ćerki.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna Dedić (@dedicvesna) дана

Podsećamo, Lenka se školuje u inostranstvu, a ona i Vesna veoma su bliske.

– Vaspitavala sam je trudeći se da izraste u ličnost kojoj je pored slobode ljubav najvažniji osećaj. Verujem da je postala neko ko ume da voli ljude i život po sebi. Ne stidi se svojih osećanja i deli ih kako sa drugaricama tako i sa mnom – rekla je jednom prilikom Vesna Dedić za magazina “Story” i otkrila kako je Lenka “emotivno inteligentnija nego što je ona ikada bila.”

story.rsMirko Tabašević

Još iz rubrike