Njen ljubavni život previše je i za filmski scenario: Majli Sajrus ponovo sama!

21/11/2019 | 12:52

I poslednja romansa Majli Sajrus bila je kratkog daha!

Kako prenose američki mediji, pop zvezda raskinula je sa australijskim pevačem Kodijem Simpsonom, nakon mesec dana zabavljanja.

U prilog šuškanjima da više nisu zajedno, govori i činjenica da su poslednju zajedničku fotografiju objavili 3. novembra, a do tada su fanove non stop “bombardovali” romantičnim fotkama.

Ne zna šta će od sebe: Majli Sajrus sada ljubi manekenkinog bivšeg dečka (video)

– Na pauzi su, ali žele da ostanu prijatelji. Majli sada želi da se fokusira na sebe – rekao je izvor blizak paru za Radar Online, dok neki tvrde da pevačica samo želi da skrene pažnju na sebe jer želi da se vrati bivšem surpugu Lijamu Hemsfortu.

– Ova veza Kodijem i konstantno privlačenje pažnje samo su deo njenog plana da iznervira Lijama, a to joj je ranije polazilo sa rukom jer je on dobar momak koji je, na kraju krajeva voli – objašnjava izvor.

Majli ne zna šta će od sebe

Podsećamo, Majli Sajrus nedavno se razvela od muža, glumca Lijama Hemsvorta, a zatim je našla devojku Kejtlin Karter sa kojom je bila nekoliko meseci.

Nakon toga bila je sa bivšim dečkom manekenke Điđi Hadid, pevačem Kodijem Simpsonom, njenim dugogodišnjim prijateljem. Sve se ovo desilo u manje od godinu dana, a kako se navodi, pevačica je sada, konačno odlučila da bude sama.

story.rsguliver/gettyimages

Još iz rubrike