Nina Seničar u NOVOJ ŽIVOTNOJ ULOZI, evo čime se POHVALILA

17/11/2018 | 19:00

Nina Seničar važi za jednu od najseksepilnijih poznatih lica sa naših prostora, a proslavila se u Italiji kao top-model i voditelj, a nakon nekoliko uloga u inostranim serijama, stigla je i do Holivuda.

Ova lepa Novosađanka već godinama živi na relaciji Novi Sad Beograd Los Anđeles. Pre nekoliko meseci otputovala je u Ameriku. Nije joj dugo trebalo, a već se pohvalila novim poslovnim poduhvatom.

Naime, manekenka i tv voditeljka redovno obaveštava svoje fanove kako o trenucima iz privatnog, tako i iz poslovnog života i dešavanja. Nina je sa svojim pratiocima podelila momenat sreće kada je pala prva klapa na snimanju njenog kratkometražnog filma prvenca, pa je napisala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана

– Da, ovo se dešava! Režiram svoj prvi kratkometražni film, jako sam uzbuđena! Hvala mom fenomenalnom timu – napisala je Nina.

Ona ističe da je manekenstvo njeno primarno zanimanje, ali sada kada se ostvarila u tome, može i da se oproba u sedmoj umetnosti.

– U gimnaziji sam se upisala na dramsku sekciju jer je tamo išao dečko u kojeg sam bila zaljubljena. Već posle prvog časa sam zaboravila na njega i gluma me je osvojila. Veliki sam fan Emira Kusturice i moj san je da sa njim sarađujem – izjavila je Seničarova pre nekoliko godina za “Hello magazin”.

story.rskurir.rsPetar Đorđević

Još iz rubrike