Nina Badrić: Mi kao žene smo odanije, mnogo više pratimo svoje drage ljude

24/01/2018 | 17:13

Hrvatska pevačica Nina Badrić raduje se koncertu u Beogradu i otkriva da postoje dani u mesecu kada je previše emotivna.

Nina Badrić uveliko se sprema za predstojeći koncert u Centru „Sava” koji je zakazan za 21. februar.

– Nije me bilo tri godine u Centru `Sava`. Radujem se. Pripremamo jedan prekrasan koncert. Ono što me posebno raduje jeste da će beogradska publika prvi put uživo čuti pesmu `Dani i godine`. Ja sam sklona tome da ne budem daleko od publike, da zajedničkim snagama odradimo koncert, da podelimo emociju i verujem da će biti super – kaže za „Blic” Nina Badrić.

Објава коју дели Nina Badric (@badrich) дана

Iako su njene pesme uglavnom emotivne balade, nameće se pitanje kakva je Nina privatno.

– Osetljiva sam. Imam i ja svoje dane u mesecu kada sam emotivna, hipersenzibilna. Ista sam i obična kao svaka žena koja i nije poznata – naglašava Nina.

I dok mnoge Ninine koleginice pre koncerta krenu na iscrpne treninge, Nina nije jedna od njih. Njoj su bitnije duge stvari.

– Za glas je najvažniji san. Da nekoliko dana pre koncerta odmaram glas. Takođe, bitno je da pre koncerta po četiri, pet sati probam sa bendom da budemo sigurni u sebe, opušteni i da pratimo jedne druge. Onda možeš kvalitetno muzicirati – kaže pevačica.

Објава коју дели Nina Badric (@badrich) дана

Na njene koncerte uglavnom dolaze pripadnice nežnijeg pola, što je posebno raduje.

– Većinom su žene, na šta sam ponosna. Žene su suptilnije u odabiru šta ćemo slušati, kupiti… Negde je neko rekao: `Svako ko ima iza sebe žensku vojsku publike, znači da će trajati`. Mi kao žene smo odanije, puno više pratimo svoje drage ljude. Na mojim koncertima ima puno pripadnika jačeg pola i to dolaze svojevoljno, a ne pod pritiskom – kaže sa ponosom Nina.

story.rsblic.rsMiloš Nadaždin

Još iz rubrike