Nikolina Pišek: Osvojila sam muža svojim bogatstvom, on je muška sponzoruša!

29/06/2018 | 19:00

Nikolina Ristović ex Pišek (42) progovorila je na beogradskoj zabavi o životu sa suprugom Vidojem Ristovićem (40) s kojim živi pet godina u Beogradu i odgaja ćerku Hanu (21) i Unu Sofiju (3). Televizijska voditeljka rekla je kako istoričar umetnosti nije pao na njen šarm i lepotu već na “lovu”, piše Blic.

– Osvojilo ga je moje bogatstvo, moja lova. Sponzoruša muška, to je on – kroz smeh je rekla Nikolina. Dodala je kako sa suprugom svakodnevno ratuje zbog njegovog ‘posla i hobija’ u njihovom domaćinstvu.

– Stalno se svađamo oko slika, on ih donosi, a ja ih nosim iz kuće. Najmlađa ćerka uči hodati i sve razbije – priznala je. Život u Beogradu joj je pružio mnogo mogućnosti, a odnedavno vodi i kviz ‘Soba sreće’. O sebi, kako kaže, nema veliko mišljenje i ne misli da joj je izgled pomogao da se probije u životu.

Princezin treci rodjendan.

A post shared by vidojeristovic (@vidojeristovic) on

– Ne mogu reći da mi je lepota u karijeri odmogla, o tome bi se dalo raspravljati. Žene su prvenstveno zbog fizičkog izgleda doživljavale neugodna iskustva – objasnila je Pišek nadovezujući se na skandale silovanja glumica u Hollywoodu. Takođe je priznala da je kukavica i lenština.

– Planiram napraviti novu tetovažu, ali od lenjosti, straha i čistog kukavičluka još nisam. Sada bih nešto na nozi, ali sam plašljiva – izjavila je Nikolina.

Story.rsEspreso.rs / BlicAta Images/Antonio Ahel. Instagram

Još iz rubrike