Nikola Rokvić pokazao kako je Bojana IZGLEDALA 10 MINUTA POSLE POROĐAJA! (foto)

11/11/2018 | 15:00

Bojana Barović i Nikola Rokvić u avgustu 2016. godine dobili su ćerku Leonu.

View this post on Instagram

Šta da kažem drugo nego da sam postao ponosni otac male Leone, koja mi je donela neopisivu radost, koja mi je pokazala put mog smisla, koja mi je izmamila suze i smeh u istom trenutku, koja me je rastopila prvim osmehom i koja mi je dodelila najvažniju ulogu, ulogu u kojoj ću se potruditi da joj na najlepši mogući način pokažem svet u koji je sletela! Prisustvovao sam porodjaju, moram reći jednu stvar, žene, svaka vam čast, mi muškarci to ne bi izdržali! Od danas medju moje heroje upisujem ime moje Bojane!! Volim te ljubavi, hvala ti što si toliko jaka, hvala ti što si mi rodila sreću!! #zeljazazivot

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on

– Šta da kažem drugo nego da sam postao ponosni otac male Leone, koja mi je donela neopisivu radost, koja mi je pokazala put mog smisla, koja mi je izmamila suze i smeh u istom trenutku, koja me je rastopila prvim osmehom i koja mi je dodelila najvažniju ulogu, ulogu u kojoj ću se potruditi da joj na najlepši mogući način pokažem svet u koji je sletela! Prisustvovao sam porođaju, moram reći jednu stvar, žene, svaka vam čast, mi muškarci to ne bi izdržali! Od danas među moje heroje upisujem ime moje Bojane! Volim te ljubavi, hvala ti što si toliko jaka, hvala ti što si mi rodila sreću – poručio je on tom prilikom.

Par se trenutno priprema za drugo dete, te se Rokvić prisetio kako je to izgledalo prvog puta.

– Fotografija od pre 2 godine. 10 minuta posle porođaja, slikamo se, Bojana na nogama, kao da je ona prisustvovala porođaju a ja se porađao sa Leonom. Posle kažu očevima lako – nasmejao je on sve i još jednom pokazao koliko se divi svojoj supruzi.

Story.rsKurir.rsInstagram, Instagram Printscreen

Još iz rubrike