Niko nije mogao da veruje: Šeron Stoun na aplikaciji za upoznavanje, htela da se uloguje, pa doživela šok

01/01/2020 | 17:00

Jedne od najseksi žena sveta čiji šarm i lepota ne jenjavaju godinama glumica Šeron Stoun (61) napravila je opštu pometnju kada je otkriveno da traži ljubav putem aplikacija za upoznavanje.

Šeron NE ŽELI DA BUDE ŽRTVA BOTOKSA, ali je sinu htela da ubrizga OVO

Naime, ova lepotica čiji seksepil zrači i preko malih ekrana napravila je profil na aplikaciji Bumble koja služi za upoznavanje potencijalnih partnera, pišu strani mediji.

Međutim, nije sve išlo onako kako je planirala.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sharon Stone (@sharonstone) дана

Pošto im je bilo toliko neverovatno da ova dama traži jaču polovinu baš na ovakav način administratori aplikacije su je automatski blokirali misleći da je reč o lažnom profilu. Iznenađena Šeron o svemu je obavestila svoje fanove, i to putem Tvitera.

– Prijavila sam se na Bumble stranicu za upoznavanje i zatvorili su mi profil. Neki korisnici prijavili su da to nikako ne mogu biti ja. Hej Bumble, nemojte me izbacivati iz košnice – napisala je lepa glumica.

Kao dokaz je priložila i fotografiju stranice na kojoj se vidi da je zaista blokirana.

– Vaš račun je blokiran jer smo primili nekoliko prijava da je vaš profil lažan – pisalo je.

Da stvar bude još zanimljivija kao epilog usledio  je šaljivi odgovor od Bumble-a koji su se izvinili lepoj glumici i objasnili svima kako je samo jedna “kraljica” Stoun na ovom svetu i da su njihovi korisnici očigledno, kada su videli njen profil, mislili da je to previše dobro da bi bilo istinito.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sharon Stone (@sharonstone) дана

story.rsguliver/gettyimages

Još iz rubrike