Nikad emotivnija: Tijana Dapčević uputila PISMO Deda Mrazu i mnogima izmamila suze

31/12/2018 | 13:00

Muzičarka se osvrnula se na probleme u društvu

Pevačica Tijana Dapčević na samom kraju 2018. godine odlučila je da napiše emotivno pismo Deda Mrazu u nadi da će godina koja je pred nama doneti neke lepe promene.

Ona se osvrnula na probleme koje svakodnevno vidi oko sebe, te ih je pretočila u pismo, a njene reči mnogima su izmamile suze.

– Dragi Deda Mraze, možda je malo glupo što ti pišem tek sada, kada sam uveliko i majka i tetka. Sada, kada bi trebalo da ti i ja sarađujemo samo oko sadržine poklona jer nam je svima jasno da su sva deca bila dobra, uvek su dobra, dok se za nas odrasle to baš i ne može reći. Izvini što te ne pitamo za zdravlje u julu i avgustu, dok odmaramo u slanijoj verziji sebe. Jedva dočekali sunce i dane bez tačkica u kalendaru koje označavaju obaveze – počela je Tijana, a zatim nastavila:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tijana Dapčević (@tijana.dapcevic) дана

– Izvini što, ponekad, onako krišom, maznemo poneku čokoladicu iz novogodišnjih paketića. Znaš kako je, padne šećer, padne roletna (u saobraćaju), padne tu i neki PMS – on baš nikad ne bira ni praznik ni mesto. Oprosti što nemamo dovoljno SMS poruka. Oprosti što mnogi i dalje uče decu da postoje boje koje su za dečake i one koje su za devojčice, ali nisam sigurna da li uopšte želim da tražim oproštaj za one koji se svoje dece odreknu ako se uhvate za sve boje odjednom i na sebe navuku dugu. Oprosti onima koji ubeđuju decu da su mami modricu ispod oka napravila vrata, kao da deca ne znaju da vrata služe samo za sakrivanje pogleda od stvarnosti – napisala je pevačica.

story.rsAndreja Damnjanović

Još iz rubrike