Nije mogla da čeka do jula: U sutrašnjem “Novom jutru” Dea Đurđević će biti I GOST I VODITELJ

19/06/2019 | 22:21

Iako je najavljeno da će se Dea Đurđević u “Novo jutro” zvanično vratiti u julu, popularnu voditeljku gledaćete već sutra, 20. juna na malim ekranima.

Naime, Dea će sutra biti gost-voditelj u “Novom jutru” – prvo će razgovarati sa svojim kolegom Predragom Sarapom, koji joj već pet meseci čuva mesto pored sebe, a potom će kao prepoznatljivi voditeljski tandem intervjuisati predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji će biti gost “Novog jutra”.

Dea je uzbuđena zbog sutrašnjeg gostovanja u jutarnjem, ali i zbog prilike da zajedno sa Sarapom vodi intervju sa predsednikom države.

– Sviđa mi se što ću biti gost-voditelj, biće neobično da gostujem u svom jutarnjem programu, gde će Sarapa da mi postavlja pitanja. Očekujte neke nove i ekskluzivne informacije, koje otkrivam samo u svom “Novom jutru”. Što se tiče voditeljskog dela, biće mi zadovoljstvo da se vratim posle skoro pet meseci. Očekujte dobar voditeljski tandem koji će opasnim pitanjima možda i iznenaditi predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. Gledajte nas i uživajte – rekla je Dea, koja je na TV Pink danas došla kako bi se sa Sarapom pripremila za sutrašnji intervju.

Dea smatra da će ovo biti odlična prilika da se pripremi za povratak u “Novo jutro” u julu.

story.rspink.rsBoško Karanović/ATA Images

Još iz rubrike