Nije joj se svidelo kako je ispala: Marija Karan napravila skandal na snimanju

30/09/2017 | 12:05

Glumica je za potrebe kriminalističke serije snimila scenu u kojoj je potpuno naga, i to otpozadi, ali je došlo do sukoba između nje i reditelja jer su krupno snimili deo tela koji ona nije želela da istakne.

Srpska glumica Marija Karan, koja živi u Los Anđelesu, poslednjih meseci boravi u Beogradu zbog serije “Pet”, a na samom početku snimanja napravila je opštu dramu.

– Ideja je bila da se snimi scena u kojoj će Marija pokazati svoje telo otpozadi i u prvom trenutku produkcija je imala predlog da se uzme dublerka da se glumica ne bi ogolela pred kamerama, ali je Marija sama rekla da za tim nema potrebe i da će ona to uraditi bez problema. Kada je snimljena intrigantna scena, glumica je odmah tražila da je pogleda i lično se uveri kako to zapravo izgleda, i tada je nastao opšti haos – prepričava izvor “Blica” koji se zatekao na snimanju ove ženske kriminalističke serije.

On ističe da je Marija u trenutku potpuno pobesnela i da nije mogla da se smiri.

– Čim je pogledala scenu, počela je da viče i da pravi paniku zato što joj je kamerman snimao noge u krupnom planu, a posebno celulit. Ona je očekivala da ti kadrovi neće biti toliko krupni. Istog trenutka je tražila od reditelja da se te scene izbace i postavila je ultimatum da u suprotnom neće učestvovati u seriju. Nakon brojnih pregovora i ubeđivanja, dogovoreno je da glumicu zameni dublerka da ne bi bilo daljih problema jer je to jedna od bitnih scena koju nisu želeli da izbace – prepričava izvor koji je bio na licu mesta.

A post shared by Marija Karan (@marakaran) on

Marija Karan u seriji “Pet” koja će se prikazivati na RTS-u tumači lik Aleks, uspešne žene koja je spremna da uradi sve zarad slave i bogatstva pa iz tog razloga upada u kriminalističke vode koje joj donose prednosti, ali i opasnost. Na početku snimanja serije Marija je izjavila da će njena harizma doći do izražaja:

– Mislim da živimo u specifičnom dobu i da je veoma bitno da dođemo do izražaja i na neki način da pratimo trend da je televizija nešto što je danas veoma uzbudljivo, da se piše dosta kvalitetno.

Glavne uloge tumače i: Jelena Đokić, Hristina Popović, Gala Videnović i Milena Radulović, koje kroz likove pričaju o uzbudljivom i emotivnom modernom Beogradu.

Posle nekoliko godina pauze kada je reč o domaćim serijama, Marija Karan je sa zadovoljstvom prihvatila novu ulogu.

– Nažalost, dok je snimanje u toku, ne smem da pričam o seriji. Mogu samo da kažem da sam presrećna što ponovo snimam u Srbiji – nedavno je za “Blic” rekla Marija.

Story.rsblic.rsAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike