Neverovatne priče Pamele Anderson i Šarliz Teron kojima je OBIČAN DAN PROMENIO ŽIVOT!

08/12/2018 | 17:00

Priče poznatih koji su preko noći dobili životnu priliku i postali bogati slavni, nisu retkost. Naime, mali broj njih, koje svakodnevno gledamo u svojim najboljim izdanjima, samo su rođeni pod srećnom zvezdom i jedan dan je njihov običan život postao holivudska senzacija.

Seks bomba, Pameli Anderson, još dok je živela u Kanadi, odlično se isplatio odlazak na jednu fudbalsku utakmicu. Zahvaljujući majci koju je nosila, njena fotografija se pojavila na video bimu stadiona. Njen snimak je video jedan lovac na talente i ubrzo je dobila prve angažmane.

Ne biste ni pretpostavili da jedna obična poseta banci može da vas vine u zvezde! Dok se raspravljala sa službenikom zbog čeka, koji nisu hteli da joj unovče, iza Šarliz Teron u redu stajalo je jedan holivudski agent. Njeno lepo lice ga je odmah osvojili i dao je Šarliz ponudu, koju nije mogla da odbije.

Sledeći put, kada pomislite da je sve izgubljeno, setite se ovih priča i pomislite kako je možda baš taj dan predodređen za nešto veliko u vašem životu.

Story.rsBlic.rs/Kurir.rsGuliver Getty Images

Još iz rubrike