Nevena Božović se DANAS UDAJE za zgodnog pilota, a ONI će učiniti njihov dan lepšim (foto)

20/04/2019 | 13:45

Pevačica Nevena Božović danas proslavlja svoj najvažniji dan u životu. Ona će u Budvi izreću sudbonosno da svom dugogodišnjem dečku, pilotu Nikoli Ivanoviću, a crnogorski mediji su ovaj događaj proglasili “svadbom godine”.

Nevena i Nikola će se jedno drugom obećati na večnu vernost pred oko 300 zvanica u jednom uglednom budvanskom hotelu. Među svatovima se očekuje se veliki broj javnih ličnosti iz sveta sporta, biznisa i estrade.

Kako prenosi list Alo, među zvanicama su i roditelji Novaka Đokovića, Dijana i Srđan, koji su dugogodišnji bliski prijatelji nevestinim roditeljima.


– O Nikolinoj i Neveninoj svadbi se već neko vreme u Budvi govori kao o svadbi godine. Pevačicin budući suprug je pilot, ali i privatni preduzetnik i ugostitelj. Vlasnik je restorana koji se nalazi na budvanskom šetalištu, gde je u petak trebalo da održi momačko veče. Takođe je vlasnik i hotela koji se nalazi iznad samog restorana, u koji su mladenci smestili sve zvanice iz Srbije – priča izvor blizak paru i objašnjava da je želja mladenaca bila da se sve obavi u najvećoj tajnosti.

Zbog toga su sve zvanice zamolili da nikome ne otkrivaju detalje svadbe, kao i datum i vreme održavanja.

Mladenci su izrazili želju da na svadbenom veselju goste zabavljaju bend „Frajle“ i Jelena Tomašević, dok će Petar Grašo otpevati prvi blok pesama, koji uključuje i prvi ples mladenaca.

– Prva pesma Petra Graša biće „Moje zlato“. To je ujedno i Nevenina omiljena pesma, ali je u isto vreme i numera koju hrvatski pevač obično peva mladencima za prvi ples. Nakon njegovog bloka, uslediće blok pesama Jelene Tomašević, a onda će goste do jutra zabaviti „Frajle“. Očekuje se veliki broj pevača i među zvanicama, pa će se verovatno i sami latiti mikrofona – smatra izvor.

story.rsalo.rsPetar Đorđević

Još iz rubrike