SAHRANJEN Dalibor Andonov Gru: Neutešna porodica i prijatelji ispratili repera na večni počinak (foto)

12/09/2019 | 15:27

Reper Dalibor Andonov Gru sahranjen je danas na Orlovači, 12. septembra, malo posle tri sata posle podneva.

Kako prenose domaći mediji, udovicu Danicu držali su da ne padne čim je krenula povorka, kao i majku Vericu.

Tokom sahrane, trubači su svirali “Tiho noći, moje zlato spava”.

– Mi nismo sposobni da govorimo o smrti, možemo samo da verujemo da je rođenje samo važna stvar. Ćutimo. Neka se čuje samo tišina. Ne prekidajmo je, pustimo da pobedi tama. Nažalost, Bog uzima najlepše cveće. To je tuga za nas. Ali Bog ima svoj plan… Dragi moj Dalibore, šta da ti kažem… moj prijatelju, putuj, tamo te čekaju moji prijatelji… Duško i Nebojša. Vi ćete biti hip-hop trio bez konkurencije, a tu sam i ja…

– Doći će dan kada ću morati da odem i ja. A do tada čuvaćemo sećanje na tebe, tvoju muziku. Vidimo se kad budem došao gore. Imaćemo lozinku… Znaćete da sam to ja. Počivaj u miru – rekao je Gruv prijatelj Nigor pa zaplakao pred svima.

Prijatelji i porodica okupili su se malo pre 14 sati da tragično stradalom reperu upute poslednji pozdrav.

Od poznatih, došli su Knez, Marko 187, Marko Đurovski, Igor Lazić, Edin Škorić, Dušica Jakovljević, Dragana Mićalović, Nigor, Ajs Nigrutin, mnogi drugi. Goca Tržan i Ivana Peters držale su se čvrsto zajedno i plakale tik pred opelo.

Ekipa Partizana poslala mu je venac i dirljivim rečima uputila mu poslednje zbogom. I bajkeri su došli da upute poslednje zbogom velikom drugu i tražili su odobrenje od direktora groblja da ga isprate do večne kuće motorima, piše “Kurir”.

Podsećamo, Dalibor Andonov Gru poginuo je u Zemunu tokom vožnje kajta u ponedeljak, 9. septembra u popodnevnim satima. Iz vode su ga izvukli prijatelji, a lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt.

Za sobom, ostavio je suprugu Danicu i sinove Vuka i Relju.

story.rsAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike