Neumoljiva: Rasta moli Anu da se pomire, ona ne želi ni da čuje

06/11/2017 | 11:15

Ana Nikolić je prekjuče na svom Instagram profilu objavila da se razvodi, njen još zvanični suprug Stefan Đurić Rasta pokušava da je ubedi da se predomisli, ali za sada bezuspešno.

Naime, iako je pre samo nekoliko dana između supružnika pao dogovor da sa odlukom o razvodu sačekaju bar do srede, pevačica je već u subotu prelomila jer više nije mogla da trpi Rastino neodgovorno ponašanje, a da bi pokazala koliko je ozbiljna, postavila je status na društvene mreže, što je njega šokiralo, piše Alo.

– Rasta je shvatio da je njegovom braku s Anom kraj tek kada je video šta je napisala na Instagramu, dok je on za to vreme bio u Švedskoj, gde je imao nastup. Raspravljali su se pre nego što je otputovao, a ona mu je po ko zna koji put objašnjavala da se njegovi noćni izlasci i pušenje marihuane ne uklapaju u porodični život. Naglašavala mu je da je potreban njoj i njihovoj ćerkici Tari, kojoj ovakvim ponašanjem daje loš primer, međutim, on joj je rekao da smara i da je devojčica suviše mala da bi znala šta se dešava, na šta je Ana pobesnela – kaže sagovornik blizak poznatom paru i dodaje da je reper konačno shvatio da je vrag odneo šalu, ali da će mu pevačica teško pružiti novu šansu, iako je očajna što se razvodi posle nešto više od godinu dana braka.

– Oni su se i ranije svađali zbog istih stvari, ali se Ana nadala da će očinstvo promeniti Rastu, pogotovo jer je pričao da jedva čeka da postane otac. Ipak, iako se primirio nakon što je Tara došla na svet, posle samo nekoliko meseci nastavio je po starom, zbog čega su počeli sukobi među njima. Zato Ana više ne veruje mužu, iako je on sada moli da pokušaju još jednom. Njoj je teško zbog deteta, ali je s druge strane uverena da će biti još gore ako se njihov brak ne okonča – zaključuje sagovornik ovog dnevnog lista.

Podsećanja radi, Nikolićeva je na Instagramu potvrdila da se razvodi od Đurića, više o tome pogledajte OVDE.

story.rsAlo, kurir.rsAntonio Ahel/Ata Images

Još iz rubrike