Ne želi da radi bez “ljute rivalke”: Jelena Karleuša spasila Viki od otkaza?

13/07/2018 | 14:00

Neverovatno Jelena ubedila direktora „Granda“ da njenu ljutu rivalku ostavi u žiriju jer njihove svađe dižu gledanost

Saša Popović osmislio je novu koncepciju kojom će napraviti pravu pometnju od septembra, kada počne nova sezona muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, a predvideo je da u njoj nema mesta za Violetu Viki Miljković. Međutim, verovali ili ne, folkerku je otkaza spasla njena ljuta rivalka Jelena Karleuša!

Direktor najveće produkcijske kuće na Balkanu odlučio je da uvede i neke promene među članovima žirija, koji su poslednjih godina uspeli čak i takmičare da bace u senku. Prvi čovek „Granda“ u novoj sezoni planirao je da oslobodi Viki Miljković obaveza u žiriju, ali Karleuša mu je jasno stavila do znanja da bez nje šou ne bi bio isti, te da i ona mora da bude deo tima stalne postave „strašnog suda“.

– Saša sprema nešto do sada neviđeno na našim prostorima. Ovoga puta žiri će imati još značajniju ulogu u najgledanijem takmičarskom šou-programu. On je smatrao da Viki više nije neophodna, te da su Karleuša, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović i Aca Lukas sasvim dovoljni. Međutim, Jelena je to saznala i rešila da se umeša. Ona je, naime, rekla Saši da joj je Viki veoma inspirativna, da voli da se sukobljava sa njom i da su njihove svađe uvek podizale gledanost, te da bi bila velika greška da ona ispadne iz emisije. Posle te argumentacije, Popović je popustio i rešio da za Viki bude mesta i u novoj sezoni, osim ako ona sama ne odluči drugačije – kaže izvor za “Kurir” i dodaje da Karleuša nema ništa lično protiv Miljkovićeve iako su njihovi okršaji žestoki.

– Jelena je veliki profesionalac i najvažnije joj je da emisija bude gledana, a rasprave sa Viki to garantuju, tako da joj nije bio problem da to objasni i Popoviću. Sve je to šou-biznis – objašnjava sagovornik.

On kaže da Popović još uvek nije održao grupni sastanak sa žirijem, već će to uraditi kada se vrati sa odmora.

– Tada će se tačno znati ko ide, a ko ostaje i kakvi su Sašini planovi. Mislim da za Viki sprema specijalni zadatak, ali da to čuva kao tajnu od ostalih pevača. Jeleni je pak važno da budu u punom sastavu jer, i pored toga što je sa Viki imala česte nesuglasice i nepodudaranja mišljenja, ona nju izuzetno ceni i poštuje. I Viki ima isto mišljenje. Verujte da svi funkcionišu kao mala fabrika, a tim koji dobija ne treba menjati – zaključuje izvor.

story.rskurir.rsATA Images

Još iz rubrike