NE SKIDA OSMEH: Seka Aleksić uživa u drugoj trudnoći i svima je poručila: Beskrajno smo srećni!

28/06/2019 | 11:00

Pevačica Seka Aleksić za nekoliko meseci postaće mama po drugi put, a kako je na početku trudnoće, pol bebe još uvek ne zna. Međutim, njoj nije bitno da li će biti dečak ili devojčica.

Pevačica kaže da dobro podnosi drugo stanje i da se oseća “božanstveno” i otkriva kako je saznala da je u blagoslovenom stanju.

– Duboko u sebi sam osećala da će test biti pozitivan i tako se i dogodilo. Veljko je bio pristutan i saznali smo zajedno. Malo je reći da smo bili oduševljeni, to je radost koja se ne meri samo se oseti! Jakovu smo odmah rekli da je mama u blagoslovenom stanju i da će dobiti batu ili seku – rekla je Seka za “Blic” i objasnila da njen sin priželjkuje muško društvo i da bebu u stomaku oslavljava sa “bata”.

Popularna pevačica sada je opet oduševila pratioce na Instagramu jedinsvenom fotografijom, ali i porukom kojom se svima obratila… Evo šta je napisala!

– Naša mala porodica se uskoro širi uz Božiju pomoć! Beskrajno smo srećni, radujemo se životu i svakom trenutku koji nam Gospod podari! Hvala našem duhovnom ocu čiji su saveti veoma korisni za čoveka! Hvala našim porodicama i svima vama koji nesebično pisete vaše želje i podrzavate nas! Svima šaljemo puno ljubavi – između ostalog je poručila Seka.

Story.rsAta Images Antonio Ahel, Instagram

Još iz rubrike