Nataša Ninković OTKRILA zašto se ZAKONSKI VENČALA tek pre nekoliko godina

26/07/2018 | 13:10

Jedna od najvoljenijih glumica današnjice, Nataša Ninković, kao i mnogi pripadnici njene branše, nerado govori o privatnom životu, ali je, u poslednjem intervjuu, otkrila nešto o svom braku što je zaintrigiralo mnoge.

Naime, 46-godišnja glumica, koja sa svojim partnerom Nenadom Šarencom, ima dvojicu sinova, Luku i Matiju, koji su nedavno proslavili 17. rođendan, nije iste godine stupila u crkveni i građanski brak.

Na večnu ljubav i vernost zavetovali su se jedno drugom pred Bogom 1997. godine, dok su to pred zakonom učinili punih 14 godina kasnije, tačnije 2011. godine.

– Venčanje u crkvi je bilo moj uslov. Međutim, iako nisam imala odnos prema građanskom braku i bila njegov protivnik, obavili smo to iz nekih praktičnih razloga – počela je svoju priču za Glossy Nataša.

– Pa i zbog dece, jer su Luka i Matija kao mali mislili kako se svi muškarci prezivaju Šarenac, a sve žene Ninković – ispričala je ona uz osmeh, a potom iznela svoje mišljenje o braku uopšte.

– Verujem u brak i u zajednicu, pa ne razumem mlade ljude koji govore drugačije. Nekada sam mislila da papir ništa ne znači, a sada bih rekla da i on ima neku težinu. Bila sam svedok tome da su se ljudi pred razvodom zbog zamršene papirologije predomišljali i odustajali od njega. Za brak i zajednicu se treba boriti. Prirodno je i normalno da tako živimo i zbog dece. Nisam vaspitana da je liberalna veza u redu, niti na taj način gajim svoju decu – zaključila je Ninkovićeva.

Story.rsGlossyAta Images/Antonio Ahel. Instagram

Još iz rubrike