Nataša Bekvalac: Uvek ću živeti onako kako želim i prioritet mi je da budem srećna

16/07/2017 | 17:29

Pop zvezda Nataša Bekvalac gostovala je u emisiji “Premijera Vikend Specijal” i sa voditeljima razgovarala na sve teme koje intrigiraju javnost. Pevačica se pojavila sa frizurom koja je prekrivala njeno levo oko, a da to nije slučajnost priznala je odmah na početku.

– Imam ogroman čmičak, ne znam, možda me je neko urekao  – objasnila je Nataša kroz osmeh i nastavila svoj intervju.

Na pitanje o novoj vezi i na osudu dela javnosti što je tako brzo nakon razvoda otpočela romansu sa Lukom Lazukićem, Nataša je rekla:

– Ljudi, pogotovo oni koji se bave mojim poslom, imaju običaj da skrivaju svoj život pa imamo utisak da žive mirno i bez turbulencija, ali to uglavnom nije istina. To je lažni moral i licemerje. Na to sam alergična. Uvek ću živeti onako kako želim i prioritet mi je da budem srećna.

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić: Mali peh nije pokvario romantično putovanje (video)

Foto: Dejan Briza

Budući da je njen partner zbog ove veze postao javna ličnost, voditelje je zanimalo kako se nosi sa velikom pažnjom medija i činjenicom da ih paparaci prate na aerodromu i uleću u njihov automobil kako bi ih uslikali, a Nataša je rekla:

– Nikada ne bih mogla da budem sa muškarcem koji ne bi znao da se nosi sa takvim stvarima. Ja sam paket aranžman i lepo je kad smo sami i zaljubljeni, ali mora da zna da veza sa mnom nosi i te neke stvari koje su opterećujuće.

O novoj pesmi “Crta” Bekvalčeva je rekla:

– Dobila sam mnogo poruka i to uglavnom od žena koje su se pronašle u ovoj pesmi. Šalju mi snimke iz klubova i automobila na kojima pevaju ‘Crtu’ i to me jako raduje.

Nataša je najavila baladu “Oštećena” za početak jeseni i rekla da intenzivno razmišlja o velikom beogradskom solističkom koncertu.

story.rssvet.rsAntonio Ahel/ATA Images, Dejan Briza, printscreen

Još iz rubrike