Nataša Bekvalac: Što se mene tiče, ja sam sa decom završila

07/12/2018 | 12:00

Nataša Bekvalac, i posle svega što je pretrpela u braku sa Lukom Lazukićem, još ima veru u ljubav, ali priznaje da ne planira više da rađa decu.

Nata je otkrila da je sasvim zadovoljna što je majka dve devojčice, pa nema potrebu ni da razmišlja o novoj trudnoći ili o tome da li želi da dobije i sina.

– Sebe vidim zadovoljnu i srećnu u životu, sa partnerom ili bez njega. A što se mene tiče, ja sam sa decom završila. Ostvarila sam se kao roditelj i to je to – poručila je kroz smeh i odmah se požalila da vrlo malo spava u poslednje vreme.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана

– Nikad ne spavam, ne znam uopšte kako funkcionišem mesecima. Ili radim ili sam sa decom, što znači da nikad ne spavam. I beba me budi noću – kaže Bekvalčeva.

Nataša inače radi punom parom u poslednje vreme, pa i ne čudi što je drma adrenalin. Ona je u duetu s Magla bendom snimila pesmu “Neprijatelj”, koju je juče promovisala.

Spot za istoimenu pesmu naročito je zaintrigirao javnost, jer se pevačica pojavljuje u sceni potpuno obnažena kako ulazi pod tuš, dok sa pevačem Vladanom Savićem razmenjuje nežnosti.

story.rskurir.rsAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike